Personal training Direct inschrijven Geloof in jouw resultaat! Direct inschrijven Kennismaking op de club Kennismaking op de club

Personal Training

Personal training is dé beste manier om te werken aan een betere versie van jezelf.
Werk met een vaste trainer aan jouw sportdoelen. Doelgericht  trainen op; gewicht afvallen, fitter worden of intensief sporten ondanks een (langdurige) blessure of beperking, alles is mogelijk bij onze Pro Sports Personal Trainers. Iedereen kan aan de slag met een Personal Trainer. Of je nu een gevorderde sporter bent, of een absolute beginner. We zorgen voor een training die helemaal is afgestemd op jou!

De Pro Sports Personal Trainer zorgt voor voedingsadvies en stimuleert jou naar een gezonde  leefstijl, welke rekening houdt met het verloop van jou dag, want ook hier is iedereen uniek in. Daarnaast blijven we je voortgang periodiek evalueren en blijven we jou motiveren om het beste uit jezelf te halen!

Dus stop met excuses waarom je niet kan starten met meer bewegen of gezonder eten. Stop met zoeken naar manieren die snel winst geven, maar waarna je toch terug valt in je oude patroon. Wil je nu echt een keer verschil maken, plan dan een kennismaking met een van onze Personal Trainers en we kijken samen welke opties er het beste bij jou passen.

Waarom Pro Sports

Je voelt je weer fit, energiek, gezond;

Je bent weer blij en hebt zin om dingen aan te pakken;

Je spierkracht is toegenomen;

Je hebt iemand naast je staan die helpt om grenzen te verleggen;

Je bent afgevallen omdat je nu op de juiste manier leeft.