Vitaliteit Plan kennismaking Energiek, geinspireerd en lekker in je vel! Plan kennismaking Bekijk problematieken Direct aanmelden

Even Voorstellen…

Mijn naam is Linda, vitaliteitscoach bij Pro Sports Resultaat. Van jongs af aan ben ik altijd een echte ‘denker’ geweest. Naarmate ik ouder werd, en de maatschappij veranderde, werd dit er niet minder op.

Meer controle krijgen hierover was iets waar ik naar op zoek was. Iets waar ook veel andere mensen naar op zoek zijn. Op zoek naar rust, ontspanning en grip op je gedachten en leven. Tijdens de opleiding als vitaliteitscoach kreeg ik meer kennis, zelf reflectie en tools om dit te bereiken. Het lukte me om meer overzicht, ritme en rust te creëren. Hierdoor kreeg ik de ruimte om meer te ontspannen, bewegen, lekker koken en vooral om energieker in het leven te staan. Ondanks alle drukte om ons heen.

Met die insteek wil ik heel graag, ook jullie helpen. Dus mocht je ook meer overzicht, rust, motivatie of zelfs levenslust willen creëren? Neem dan die eerste stap voor jezelf. Dan hoop ik, dat we samen meer grip krijgen op jouw leven.

Liefs, Linda

Linda-vitaliteit